Contact

Werner von Siemensstraat 1
2712 PN Zoetermeer
Telefoon: + 31 (0)6 25 77 60 79
E-mail: info@dutchtechcampus.nl

Contact

Werner von Siemensstraat 1
2712 PN Zoetermeer
Telefoon: 06 50 03 03 43 (Rafael Hathie)
Mail: info@dutchtechcampus.any1.eu

Bereikbaarheid

De Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad en is uitstekend te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Vanuit deze locatie liggen de vier grote steden Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam met luchthaven Schiphol op ideale afstand.

Dutch Tech Campus

Per auto

De campus is op zichtlocatie gelegen langs de snelweg A12 (Den Haag – Utrecht). Door de centrale ligging in de Randstad liggen de vier grote steden op steenworp afstand: Den Haag (12 km), Amsterdam (Schiphol 45 km), Rotterdam (Rotterdam Airport 20 km), Utrecht (45 km). De locatie is daarom zeer goed te bereiken per auto.

 

Er zijn meer dan 500 parkeerplaatsen en ruim voldoende laadpalen verspreid over de Dutch Tech Campus. Auto’s die geregistreerd staan (nummerbord-herkenning) kunnen zonder aanmelding doorrijden. Bezoekers kunnen parkeren op de bezoekers parkeerplekken.

Per openbaar vervoer

De Dutch Tech Campus ligt direct naast het station Lansingerland-Zoetermeer, een belangrijk verkeersknooppunt voor het openbaar vervoer.
De trein, RandstadRail, bus, auto en fiets komen hier bij elkaar. Tevens stoppen alle Sprinters tussen Den Haag en Gouda op dit station. Dit betekent viermaal per uur de mogelijkheid om in de trein te stappen. Ook RandstadRail (lijn 4) heeft een halte op dit station en stopt maar liefst tienmaal per uur.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het ons weten via het contactformulier.

Huren

Voor informatie over het huren van kantoor- bedrijfsruimtes kunt u contact opnemen:
Jeremie Oudot (Asset Manager)
Telefoon: 06 11 72 05 59
Email: joudot@pingproperties.com


Formulier